Atleten van ACW in de prijzen

WAALWIJK - Afgelopen zondag werd in Sporthal de Slagen de jaarlijkse indoorwedstrijd georganiseerd door Atletiek Club Waalwijk. De atleten moesten een meerkamp afwerken, met de onderdelen 40 meter sprint, kogelstoten en hoogspringen.

In de ochtend waren de Pupillen aan de beurt, daarbij waren twee atleten van Atletiek Club Waalwijk die in de prijzen vielen. De Meisjes Pupillen-A Isis Kroezen uit Waalwijk werd eerste en Merel van de Mee ook uit Waalwijk werd derde. Deze dames behaalde de meeste punten door hun snelle sprint.

Ook de G-atleten moesten dezelfde onderdelen doen, hierbij was Tobias de Jager uit Waalwijk succesvol in zijn wedstrijd. Tobias mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen, dit was voor hem pas de eerste indoor wedstrijd.

In het middag programma waren de Junioren aan de beurt, bij de Meisjes Junioren-C mocht Lotje Birker uit Kaatsheuvel de zilveren medaille mee naar huis nemen. Jorrit Ivens, Jongen Junioren-C uit Waalwijk was na een vervelende blessure goed bezig, hij werd derde.

Deel dit bericht met je vrienden!