Atletiek Club Waalwijk op het podium

DORST - Afgelopen zondag werd in de Boswachterij Dorst, de Spiridon Cross georganiseerd. Het drassige parcours zorgde er voor dat verschillende Atleten hun spikes verloren.

De wedstrijd werd geopend met een loop voor de G-atleten, die een ronde van 1100 meter moesten lopen. Tobias de Jager uit Waalwijk mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen. Lotte Verhoeven uit Sprang-Capelle had de pech dat ze met de wedstrijd haar spikes verloor, maar op karakter heeft ze de cross toch uit gelopen. Lotte mocht toch nog de bronzen medaille meenemen, ze moest tegen een meisje lopen die 5 jaar ouder was.

Ruben van Geenen Jongen Pupil-B uit Waalwijk was weer iedereen te snel af. Hij kwam met een grote voorsprong na een afstand van 1100 meter gelopen te hebben als eerste over de streep. Evi van Bladel Meisje Junioren-B uit Waalwijk moest een afstand van 4050 meter lopen, ze werd met een klein verschil op nummer een 2de.

De Masters Vrouwen 35+ liepen een afstand van 7750 meter en daarbij was Jessica Westerhoff-Joosten uit Kaatsheuvel zeer sterk, elke cross word ze sterker in het veld. Ze werd 1ste met een voorsprong van 30 seconde op nummer 2.

Deel dit bericht met je vrienden!