Dit filmpje harmonie Kaatsheuvel gaat viral (video)

KAATSHEUVEL - Een filmpje waarop leden van de Harmonie Kaatsheuvel hun partij van A Song for Health spelen trekt grote aandacht. De door dirigent Gerard Schrijvers geïnitieerde ode aan de gezondheidszorg wordt veelvuldig bekeken op Youtube.

De muzikale uitdaging die dirigent Geert Schrijvers voor de leden van de harmonie Kaatsheuvel had bedacht en uitgewerkt als ode aan de gezondheidszorg is massaal opgepikt. “Vrijwel alle leden hebben gehoor gegeven aan de oproep om hun partij van A Song for Health in te spelen en op te sturen”, stelt vicevoorzitter Maurice van Overbeek de Harmonie Kaatsheuvel. "Voor Gerard was het vervolgens een hele klus om alle filmpjes en partijen tot een mooi geheel samen te voegen. Het resultaat mag er zijn. Het is een geweldig filmpje geworden.”

Op Youtube wordt het filmpje inmiddels veel bekeken. Tot tevredenheid van de initiatiefnemer ervan, Gerard Snijders. “Het is geweldig dat we in deze tijd samen muziek hebben kunnen maken, ondanks het feit dat we niet echt samen muziek kunnen maken. Ik ben erg trots op Harmonie Kaatsheuvel”, zegt hij.

Deel dit bericht met je vrienden!