Gemeente Waalwijk opent digitaal zorgloket WaalWijzer.nl

De gemeente Waalwijk heeft speciaal voor vragen over welzijn, inkomen, jeugd en zorg het digitale loket WaalWijzer.nl ontwikkeld. Iedereen kan hier terecht voor informatie, tips, oplossingen en antwoorden.
Logo WaalWijzer

De maatschappij vraagt steeds meer van mensen zelf. Maar wat als u moeite heeft om uw weg te vinden binnen de veelheid aan regels, informatie en organisaties? Daarvoor is de WaalWijzer ontwikkeld. Naast gemeentelijke informatie kunt u hier ook de  diensten van andere partijen vinden. Ook zijn contactgegevens van zorgverleners en vrijwilligersorganisaties opgenomen waarmee mensen zelf contact kunnen leggen.
Met de basisgedachte ‘zelf doen’, ‘samen doen’ en ‘laten doen’ is op de WaalWijzer o.a. informatie te vinden over:
Opvoeden - Opgroeien – Schuldhulpverlening – Minimuminkomen –Dagbesteding – vrijetijdsbesteding – Eenzaamheid – Vervoer – Huishouden – Scholen – Vrijwilligers – Werk – Dementie – Mantelzorg – Boodschappen - Administratie

Hulp

Wie hulp wil krijgen bij het zoeken op de Waalwijzer, kan terecht bij de vrijwilligers van de wijkdiensten van Contour de Twern. Er zijn wijkdiensten op verschillende locaties in de gemeente Waalwijk.

wijkdienstenwaalwijk@contourdetwern.nl
Telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur via tel. 0416-760160

www.waalwijzer.nl

Deel dit bericht met je vrienden!