Man uit Waspik aangehouden wegens opruiing in Raamsdonksveer

Raamsdonksveer – Na sluiting van een horecazaak ontstond afgelopen nacht op de Wilhelminalaan een vechtpartij tussen twee groepjes jeugdigen. Een portier die ingreep werd daarbij werd geraakt in het gezicht. Agenten arresteerden een 17-jarige jongen uit Made en een 19-jarige man uit Waspik werd aangehouden omdat hij zich vervelend met de arrestatie bemoeide.

De 41-jarige portier van de horecazaak deed aangifte. Hij vertelde dat rond 03.00 uur twee groepjes jongeren bij de touringcar met elkaar in gevecht zijn gegaan. Hij haalde samen met collega’s de vechters uit elkaar. Daarbij kreeg hij van een jongen uit de vechtersgroep een vuistslag op zijn linkerkaak. Deze 17-jarige jongen uit Made werd door de politie meegenomen voor verhoor.

Een 19-jarige man uit Waspik werd omstreeks 03.35 uur aangehouden vanwege het niet voldoen aan een bevel of vordering. De agenten waren druk bezig met de aanhouding van de 17-jarige verdachte die de portier geslagen had. De 19-jarige verdachte zette volgens de politieagenten aan tot wanorde en opruiing. Hij schreeuwde vervelende teksten, verder bemoeide hij zich met de aanhouding en weigerde te vertrekken.

Deel dit bericht met je vrienden!