Gezelligste Winkel van de gemeente Waalwijk

WAALWIJK - Afgelopen week is in de gemeente Waalwijk de 4e editie van de Verkiezing van de Gezelligste Winkel gestart. Inwoners van de gemeente Waalwijk kunnen nu hun favoriete winkel nomineren en hun stem uitbrengen via www.gezelligstewinkel.nl. De winnende winkels kunnen rekenen op veel publiciteit, trotste medewerkers en meer klanten.

“Het wordt een spannende verkiezing en iedere stem telt. Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor sfeer, medewerkers, prijs-/kwaliteitsverhouding en klantvriendelijkheid. Ook die rapportcijfers tellen mee in de uiteindelijke eindstand”, aldus Lisanne Feenema van organisator Vote Company. Er kan gestemd worden via de website, via Facebook en per SMS.

Van de Award uitreiking op 11 januari in het CORPUS Congress Centre in Leiden wordt deze editie een spektakel gemaakt. De winnaars van de gemeente Waalwijk krijgen de mogelijkheid om hier gehuldigd te worden en tijdens de Award Uitreiking wordt bekend gemaakt wie de nummers 1, 2 en 3 van de provincie zijn. Daarbij wordt hier natuurlijk de Gezelligste Winkel van Nederland bekend gemaakt. De drie winkels die de meest creatieve en originele acties hebben georganiseerd in het kader van de verkiezing ontvangen tevens een prachtige Award. Mensen die stemmen kunnen mooie prijzen winnen zoals een Smart Watch, een hotelovernachting voor 2 personen en een dagje wellness voor 2 personen.

KiKa is het goede doel dat aan de verkiezing verbonden is. De partners van de verkiezing doneren voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven om nieuwsbrieven van partners te ontvangen en voor iedere stem die per SMS wordt uitgebracht € 0,05 aan KiKa. Stichting KiKa zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker. De cheque met de totale opbrengst van de verkiezing wordt tijdens de Award Uitreiking aan KiKa overhandigd. Partners van de verkiezing zijn Z24, Ondernemers United, MisterBrightLight en KiKa. De organisatie is in handen van Vote Company.

Deel dit bericht met je vrienden!