Kleding inzamelactie tijdens Dickens Festijn

DRUNEN - De bewuste ondernemers van Bewust Langstraat zullen tijdens het Dickens Festijn gezonde voeding inzamelen voor de Voedselbank in Waalwijk en winterjassen voor de Kledingbank in Den Bosch. Zij dragen deze organisaties een warm hart toe.

In deze feestmaand is het voor iedereen fijn om een gezonde, liefst verse maaltijd op tafel te kunnen zetten voor jezelf en je gezin. Niet iedereen kan dat. Maar wel als we onze handen ineen slaan en allen een steentje bijdragen.

Omdat de voedselbank vooral behoefte heeft aan houdbare producten, ontvangen ze graag de volgende producten, verpakt in pakjes, doosjes of blik: thee, filterkoffie (geen pads of cups), rijst, pasta, pastasaus of soep en broodbeleg. tot maximaal 10 euro heb je al een aantal van deze producten en doe je een ander een groot plezier.

De Kledingbank komt winterjassen tekort nu de kou zich inzet. Kijk eens in je kast of je nog jassen hebt die je niet meer draagt, zowel voor volwassenen als kinderen. Geef ze een tweede kans en zorg voor warmte! Alle maten zijn welkom. Je kunt je spullen op zondag 20 december van 12.00-17.00 uur tijdens het Dickens Festijn in Drunen afgeven bij de kraam ter hoogte van de Emté. De kraam is goed bereikbaar voordat je je laat onderdompelen in Dickens sferen.

Wil je vóór 20 december alvast iets doneren? Bel dan Marjon van Erp 0416-322995. Info: www.bewustlangstraat.nl

Deel dit bericht met je vrienden!