Kunstencentrum geeft cursus in zangauditie voorbereiden zoals voor “the Voice”

WAALWIJK - Denk jij dat jij geschikt ben om mee te doen aan een professionele zangwedstrijd zoals bijvoorbeeld “THE VOICE”? Maar wil je graag de kans om je optimaal voor te bereiden?

Dan kun je terecht bij het Kunstencentrum Waalwijk, deze organiseert namelijk een korte cursus van 10 lessen in kleine groepjes van ca. 8 mensen. Hier kun je leren hoe je jezelf het beste kunt presenteren bij een auditie. Naast de techniek, wordt ook geadviseerd in wat voor repertoire je het beste kunt kiezen. Je leert het meeste en het beste uit je stem te halen voor dat ene gekozen liedje om door te breken tijdens je eerste auditie.

De cursus “Battles” is voor een gevorderde groep.
Bij voldoende animo worden er 2 groepen gemaakt: de één voor meer gevorderden, de andere voor beginners met het nodige natuurtalent. Het is de bedoeling om met de gevorderde groep, naast je solostuk ook echte “battles” te gaan instuderen, zodat je daar ook al een beetje ervaring in kunt gaan krijgen. Elke les zullen er uitvoerders en luisteraars zijn, en je gaat wekelijks naar huis met een opdracht om ergens aan te gaan werken. Voor deze cursus ga je met z’n tweeën aan de slag en maak je keuzes wie welk gedeelte gaat zingen.

De lessen worden gegeven door zangdocente Geertje Kuypers. Zij heeft in de loop der jaren al veel leerlingen opgeleid voor instroom naar diverse conservatoria, maar ook ondersteunt ze leerlingen die regelmatig optreden in rock- of popbands. Daarnaast heeft ze de nodige ervaring als zangcoach bij musicalproducties. Geertje vindt je presentatie net zo belangrijk als je zangprestatie. De eerste indruk kun je namelijk maar één keer achterlaten.

Hoe leuk is het ook om dit samen te doen met anderen, die net als jij ook graag deze droom willen waarmaken. Kom daarom uit je luie stoel, en schrijf je in. Er is nog geen vast tijdstip uitgezocht om deze lessen te geven, dat doen ze in onderling overleg, bij voorkeur in de avonduren. Natuurlijk is de locatie het Kunstencentrum in Waalwijk.

Je kunt je vanaf nu opgeven voor deze cursus “Voice Ambition” via www.kunstencentrumwaalwijk.nl

Doordat dit groeplessen zijn, is de prijs zeer aantrekkelijk € 63,- en vanaf 21 jaar € 76,-Informatie kan via 0416 – 561616 of 06-42901089.
De data zullen zijn de week van 18 januari.

http://www.kunstencentrumwaalwijk.nl

Deel dit bericht met je vrienden!