Eugenie’s Weekendshow

ProgrammaPresentatorUitzendtijd
Eugenie's Weekendshow Eugenie Geurts Zaterdag 10.00 - 13.00 uur

Eugenie is afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium Piano Lichte Muziek DM. Ze speelt en zingt met bands, doet graag projectmatig studiowerk en coached leerlingen, bands en zangers(essen). Verder zijn verhalen schrijven, wandelen, reizen, componeren, dansen en naar concerten gaan dingen die ze graag in haar vrije tijd doet. Muziek en radio zijn voor Eugenie onlosmakelijk verbonden.

“Music was my first love and it will be my last“.

Vanaf 2005 maakt Eugenie al radio. Ze begon bij Radio Hoeksche Waard in Oud-Beijerland met het programma “Power of Soul“ elke zondag van 20:00u tot 22:00. Vanaf 2008 is ze bij Langstraat FM (toen nog Maasstad Radio) te beluisteren met haar radioshow “Eugenie’s Weekendshow“.

Het belangrijkste voor Eugenie is dat de inhoud van mijn programma een actuele weerspiegeling is van de omgeving van de luisteraar, zodat die zich verbonden voelt met de Langstraat. Interviews met politieke, culturele en sociale items met een lach en soms een traan afgewisseld met lekkere muziek. Door Eugenie's openheid, spontaniteit en improvisatie zit haar programma vaak vol met verrassingen. En veel van deze verrassingen zijn terug te luisteren via Uitzending Gemist op deze website.

Kijk ook eens op haar website www.eugenie.nl

Je kunt Langstraat FM beluisteren via 106.8 FM en via:
Ziggo analoge kabel 87.5 FM
Ziggo digitale kabel 917
KPN & Xs4all 1042
en via de player op deze website.