Langstraat Media laat Voedselbank goed lopen

WAALWIJK - De streekomroep Langstraat Media uit Waalwijk / Loon op Zand gaat tijdens de editie van de 80 van de Langstraat 2016 de samenwerking aan met Voedselbank de Rijglaars in Waalwijk.

Doel van de samenwerking is om zoveel mogelijk geld in te gaan zamelen voor deze Waalwijkse voorziening voor mensen die het door omstandigheden niet al te breed hebben.

Al sinds jaar en dag verslaat Langstraat Media het grootste evenement in de regio en dit jaar gaat het evenement door de omroep nog grootser aangepakt worden.

De uitzendingen in het kader van de “80” blijven dit jaar niet alleen beperkt tot de zaterdag en de zondag dat de 80 gelopen wordt. De uitzendingen van de 80 van de Langstraat beginnen dit jaar al op zondag 4 september op Langstraat FM. Heel toepasselijk en met de “80” hoog in het vaandel begint de omroep dan met de uitzending van de Top 1000 van de jaren 80 die tot zaterdag 10 september gaat duren. De nummer één van deze lijst wordt net voor het startschot van de mini 80 gedraaid.

Op Langstraat TV zullen vanaf zondag 4 september tot vrijdag 9 september archiefbeelden uitgezonden worden uit het rijke 80 Maasstad, RTV Midden Brabant en Langstraat TV archief.

Als een rode draad loopt de inzameling voor Voedselbank de Rijglaars door de 80 programmering van Langstraat FM en Langstraat TV.

Speciale 80 hesjes voor de lopers

Binnenkort zijn er voor € 10,- per stuk speciale reflecterende loophesjes verkrijgbaar voor mensen die de 80 gaan lopen en waarvan de opbrengst volledig naar de voedselbank gaat. “Zo kunnen de deelnemers aan de 80 laten zien dat zij Voedselbank De Rijglaars uit Waalwijk goed willen laten lopen” legt voorzitter Rene Peters van Langstraat Media uit. Deze hesjes zullen te koop zijn bij speciale verkooppunten in de regio. Mensen en groepen zoals verenigingen en bedrijven die graag in groepsverband de voedselbank willen sponsoren tijdens de “80” die mogen zich nu al aanmelden bij Langstraat Media en alvast hesjes bestellen: verkoop@langstraatmedia.nl

Deel dit bericht met je vrienden!