GAAT U MEE TV

Meneer Hullie Gullie bezoekt op eigen wijze activiteiten rondom de regio!

 

Gaat U Mee TV!

Meneer Hullie Gullie, bekend van het televisie programma Zwieren & Zwaaien, bezoekt op zijn eigen wijze de leukste evenementen en activiteiten in de regio. Niet alleen grote evenementen zoals bijvoorbeeld Tilburg Zingt of de Voorjaarsfair Lentiade komen aan bod, ook kleinere activiteiten krijgen aandacht in Gaat U Mee TV.

De productie van Gaat U Mee TV ligt in handen van Edwin Smulders en John Vermeer, het team dat ook verantwoordelijk is voor het populaire kermis televisie programma Zwieren & Zwaaien.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Gaat U Mee TV, of weet u een leuk evenement dat Meneer Hullie Gullie niet mag missen?

Neem dan contact op via de Facebook pagina van het programma: https://www.facebook.com/gaatumeetv

Een aflevering van Gaat U Mee TV gemist? Bekijk ze hier terug!

 

Koningsdag 2018
Meneer Hullie Gullie brengt in deze aflevering een bezoek aan het Leijparkfestival tijdens Koningsdag.

80 van de Langstraat en Pieckplein Foodtruckfestijn 2017
Meneer Hullie Gullie ging zijn startnummer voor de 80 van de Langstraat ophalen bij Rabobank De Langstraat in Waalwijk. Daarna ging hij vast de route lopen en kwam zo langs het Pieckplein Foodtruckfestijn in Kaatsheuvel en Sporthal Dillenburcht in Drunen.

Bork Totaal 2017
Elke laatste zondag van augustus wordt Bork Totaal in en om de Loeffstraat in Baardwijk (Waalwijk) georganiseerd. In deze aflevering van Gaat U Mee TV o.a. aandacht voor de Dansstudio Waalwijk, Scouting AZG, Vogelvereniging Vogellust Waalwijk en TheBeatStation.

MeiMarkt Tilburg 2017
Op 3 en 4 juni 2017 werd de MeiMarkt in Tilburg weer georganiseerd. Meneer Hullie Gullie bracht een bezoek aan deze grote rommelmarkt en sprak o.a. met verkopers, kopers en we kregen een demonstratie van de dames van Kunst & Kracht Acrogym Tilburg.

Heropening Winkelcentrum De Els 2017
Op 20 mei 2017 werd de heropening van Winkelcentrum De Els in Waalwijk feestelijk gevierd, en Gaat U Mee TV was er bij! Bekijk in deze aflevering live optredens van Luv en O'G3NE inclusief interviews! Daarnaast sprak Meneer Hullie Gullie ook met Burgemeester Kleijngeld en beveiliger/zanger Jos van der Wou!

Voorjaarsfair Lentiade 2017
Op 6 en 7 mei 2017 werd voor de 8e keer de Voorjaarsfair Lentiade georganiseerd. Meneer Hullie Gullie sprak met Rianne Kool en Bonnie Baron van de organisatie. Daarnaast een gesprek met Marisca Sjerp over haar bedrijf Dutch Cakery, een optreden van de band Pyrolysis, René Valk geeft een rondleiding door 'Het Land van Ooit van Lego' gemaakt door Paul Toxopeus, Veronika Bas over de bijzondere draaiorgel van 'Papillon Entertainment' en natuurlijk sfeerbeelden vanuit het voormalige Land van Ooit!

Schilderen Bij Anton in Kaatsheuvel 2017
Elke laatste zondag van de maand (April t/m September 2017) ontmoeten schilders elkaar op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Meneer Hullie Gullie ging een kijkje nemen en kreeg schilderles van kunstenares Anke Dielemans!

Tilburg Zingt 2017
In 2017 werd voor de 14e keer Tilburg Zingt georganiseerd in het centrum van Tilburg. Het was een groot feest op het Piusplein en een mooie start voor Koningsdag in Tilburg! Geniet nog even na met deze extra lange televisie reportage van Gaat U Mee TV!

Koningsdag 2017
De koninklijke familie bracht in 2017 tijdens Koningsdag een bezoek aan Tilburg. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Koning Hullie Gullie ook de route gelopen. Zo komt hij o.a. langs het 'Royal in the sky' reuzenrad van de Bonheur Horeca Groep en de Hall of Fame!