HET WERKBEZOEK

Bijzondere plekken in de gemeente Loon op Zand!

 

Het Werkbezoek met burgemeester Hanne van Aart!

In elke aflevering van Het Werkbezoek nemen raadsleden van de gemeente Loon op Zand burgemeester Hanne van Aart mee naar bijzondere plekken binnen de gemeente.

Zo worden bijvoorbeeld Het Witte Kasteel in Loon op Zand, Basisschool De Start in De Moer en De Gildenbond in Kaatsheuvel bezocht.

Het Werkbezoek is elke dinsdag te zien op Langstraat TV (Ziggo kanaal 42), de uitzendingen worden in het weekend herhaald.

Een aflevering van Het Werkbezoek gemist? Bekijk ze hier terug!

 

De Vossenberg in Kaatsheuvel
In deze uitzending brengt burgemeester Hanne van Aart een bezoek aan zorglocatie De Vossenberg in Kaatsheuvel. Op dit moment wordt gewerkt aan de nieuwbouw van Park Vossenberg.

VV DESK in Kaatsheuvel
In deze uitzending brengt burgemeester Hanne van Aart samen met Gerben Burgmans (CDA) een bezoek aan VV DESK in Kaatsheuvel. Voetbalvereniging DESK (Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel) werd in 1930 opgericht.

Land van Kleef in Loon op Zand
Burgemeester Hanne van Aart brengt in deze aflevering samen met Frank van Wel (VVD) een bezoek aan kampeerboerderij Land van Kleef in Loon op Zand. Kampeerboerderij Land van Kleef is een gezellige, kindvriendelijke groepsaccommodatie.

De Gildenbond in Kaatsheuvel
Samen met de fractie Pro3 brengt burgemeester Hanne van Aart een bezoek aan De Gildenbond in Kaatsheuvel. De Gildenbond vervult een belangrijke functie in het culturele en sociale leven in Kaatsheuvel.

De Wetering in Loon op Zand
In deze uitzending brengt burgemeester Hanne van Aart samen met Pro3 en de Wetering Plan Groep (WPG) een bezoek aan De Wetering in Loon op Zand. Wat gaat er in de toekomst gebeuren met het gebouw?

VC Condor
In deze sportieve uitzending brengt burgemeester Hanne van Aart een bezoek aan VC Condor in De Wetering. Voorzitter Gerben voor de Poorte en Jos Groenendaal van GemeenteBelangen vertellen ons meer over de volleybalvereniging.

Familie Broeders in De Moer
In deze uitzending brengen we een bezoek aan de familie Broeders in De Moer. We praten met Mieke en Sjef Broeders o.a. over vrijkomende agrarische bebouwing (VAB).

Oorlogsmuseum in Loon op Zand
Samen met de fractie Voor Loon brengt burgemeester Hanne van Aart een bezoek aan het Oorlogsmuseum in Loon op Zand. In het museum genaamd "De Jaren 1940-1945 & De Jaren Nederlands Indië" praten we ook met Alexander van Venrooij, mede-oprichter van het museum.

Het Witte Kasteel in Loon op Zand
Burgemeester Hanne van Aart brengt samen met de fractie Voor Loon een bezoek aan Het Witte Kasteel in Loon op Zand. Het Witte Kasteel in Loon op Zand is een Rijksmonument, heeft een landgoedstatus conform het geen daarover is vastgelegd in de Natuurschoonwet en is onderdeel van een Historische Buitenplaats.

De Moerderij in De Moer
In deze aflevering brengt burgemeester Hanne van Aart samen met Mieke Broeders en Ad van Laarhoven een bezoek aan De Moerderij Scharrelvarkens en De Moerderij Groepsaccommodatie in De Moer. De Moerderij bestaat naast een vakantieverblijf ook uit een kleinschalige scharrelvarkenshouderij.

OBS De Start in De Moer
In de eerste aflevering van Het Werkbezoek brengt burgemeester Hanne van Aart samen met Mieke Broeders en Ad van Laarhoven een bezoek aan OBS De Start in De Moer. Openbare basisschool De Start heeft door zijn grootte en ligging een zeer uniek karakter.