Nieuwe griffier gemeente Loon op Zand

LOON OP ZAND - Als nieuwe raadsgriffier van de gemeente Loon op Zand wordt mevrouw Martine van Minnen voorgedragen. Mevrouw Van Minnen is een 25 jarige jurist en bedrijfskundige. Daarnaast volgde zij een minor Publiek Management. Momenteel studeert zij aan de universiteit van Antwerpen voor een master Politieke Communicatie.

De afgelopen 8,5 jaar heeft mevrouw Van Minnen gewerkt voor de gemeente Nijmegen in diverse functies, waaronder een aantal jaar als beleidsadviseur. In haar huidige werk als strategisch adviseur houdt ze zich bezig met regionale samenwerking binnen het Rijk van Nijmegen en ondersteunt en adviseert ze de bestuurlijke gremia van de gemeenschappelijke regeling in dit gebied.

Het afgelopen half jaar heeft ze daarnaast gewerkt als strategisch directiesecretaris bij de gemeente Schiedam, waar ze met name bezig is geweest met de doorontwikkeling van de organisatie.

De gemeenteraad beslist in haar vergadering van 21 juli over de voordracht van mevrouw Van Minnen. De werkgeverscommissie die haar voordraagt, ziet in mevrouw Van Minnen een waardige opvolger van de huidige griffier Etienne Franken. Met haar enthousiasme, vernieuwings- en overtuigingskracht kan zij de in gang gezette vernieuwingen, vooral in het contact van gemeenteraad naar de bevolking, verder vorm en inhoud geven. Op 1 september 2016 kan mevrouw Van Minnen haar werkzaamheden starten.

Deel dit bericht met je vrienden!