Protestgroep Kaatsheuvel roept op overlast asielzoekers te melden

KAATSHEUVEL - De protestgroep 'Kaatsheuvel tegen Asielwaanzin' krijgt veel meldingen van bezorgde dorpelingen vanwege overlast door asielzoekers. Veel mensen voelen zich geïntimideerd door de grote groepen asielzoekers die in het dorp rond hangen en zich bij pinautomaten en winkels ophouden. Ook zijn er verschillende incidenten gemeld zoals bedreiging en seksuele intimidatie, hiervan zou aangifte gedaan zijn bij de politie.

De protestgroep heeft het idee dat er een algemeen gevoel van onveiligheid heerst onder de mensen in het dorp en dat de gemeente er te weinig aan doet om dit gevoel weg te nemen. Na de media berichtgeving over grootschalige aanrandingen in Keulen en andere Duitse steden, zijn veel mensen erg bezorgd dat er zich vergelijkbare zaken in Kaatsheuvel voorvallen tijdens het komende carnaval.

'Kaatsheuvel tegen Asielwaanzin' roept op om overlast en andere incidenten vooral te blijven melden bij de gemeente en de politie, maar ook via hun website. "Wij willen als bezorgde burgers zelf ook een vinger aan de pols blijven houden en weten wat er in ons dorp zich afspeelt. Mocht de gemeente er niet in slagen het gevoel van onveiligheid weg te nemen, dan vrezen wij dat de situatie in het ergste geval ernstig zou kunnen escaleren."

Deel dit bericht met je vrienden!