RKC in gesprek met Feyenoord

WAALWIJK - In de zoektocht naar mogelijke versterkingen is RKC Waalwijk uitgekomen bij Feyenoord. De clubs zijn al langere tijd met elkaar in gesprek, zo bevestigt directeur Remco Oversier van de Waalwijkers.

Omdat Feyenoord niet van zins is om het beloftenelftal te laten instromen in het betaald voetbal, bekijken de Rotterdammers de optie om spelers bij RKC te stallen. Ook FC Den Bosch is een gegadigde. “We praten altijd met elkaar. Over hoe de organisatie in elkaar steekt, over de opzet van de sponsoren. Nu komen er ook bepaalde spelers aan bod”, aldus Oversier. “Wie weet liggen er mooie kansen en kan er een samenwerking ontstaan.”

Concreet zijn de plannen echter nog niet. Bovendien heeft RKC nog een potje van ruim een ton, dat de club overhield aan het benefietdiner van dinsdagavond. “Dat kan direct worden aangewend voor eventuele transfers. Maar er speelt nog niets, al hebben we natuurlijk een lijstje met wensen. Alleen rondom Arsenio Valpoort sluimert er wat, maar dat is niet concreet.

Bron: Brabants Dagblad

Deel dit bericht met je vrienden!