RKC Waalwijk wil zich herpakken tegen FC Eindhoven

WAALWIJK - RKC Waalwijk gaat morgenavond in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven proberen de mindere reeks resultaten te beëindigen. De ploeg van coach Peter van den Berg krijgt terecht de complimenten, nu is het zaak om het goede spel om te zetten in punten. RKC gaat op bezoek bij FC Eindhoven, dat ook dit seizoen weer bovenin meedraait.

De Geelblauwen kenden een uiterst ongelukkige vorige wedstrijd. In het eigen Mandemakers Stadion was RKC sterker dan FC Dordrecht, maar de gasten stapten tegen de verhoudingen in als winnaar van het veld. Door een onfortuinlijk eigen doelpunt van Ingo van Weert werd het 0-1 in Waalwijk. RKC toonde ook in dit duel aan dat die laatste plaats op de ranglijst niet verdiend is. Goed nieuws is dat de Waalwijkers morgen kunnen beschikken over middenvelder Imad Najah, die zich op amateurbasis heeft aangesloten bij de selectie.

Opponent FC Eindhoven staat op de vierde plaats. Het elftal van trainer Mitchell van der Gaag kende een wat stroeve competitiestart, maar herpakte zich met onder meer met klinkende zeges op MVV Maastricht (4-1) en FC Oss (0-4). Afgelopen vrijdag deelde rivaal Helmond Sport echter een gevoelige tik uit aan de Eindhovenaren door de derby met liefst 1-4 te winnen.

Vorig seizoen was Eindhoven tweemaal te sterk voor RKC. Een extra reden dus voor de Waalwijkse formatie om er morgenavond voor de volle honderd procent tegenaan te gaan! Het duel begint om 20.00 uur en staat onder leiding van arbiter Bax, die geassisteerd wordt door de heren Ketting, Steinhauser en Bijl.

Deel dit bericht met je vrienden!