Serginho Greene terug naar RKC Waalwijk

WAALWIJK - RKC Waalwijk heeft zich voor het nieuwe seizoen verzekerd van de diensten van Serginho Greene. De multifunctionele verdediger keert terug in het Mandemakers Stadion en tekent een contract voor twee seizoenen.

“Serginho staat symbool voor alles waar wij als RKC Waalwijk voor staan. Door zijn goede ontwikkeling die hij in zijn jonge jaren bij ons doormaakte heeft hij destijds een mooie transfer kunnen maken naar Feyenoord en heeft hij een hele mooie verdere carrière gehad. Het is geweldig dat hij weer terugkeert op het oude nest en dat hij er samen met ons keihard voor gaat knokken om RKC Waalwijk weer terug te brengen naar waar zij hoort. Met zijn ervaring en kwaliteit voorzien we onze selectie van een enorme kwaliteitsimpuls en we halen tevens een échte RKC’er terug,” Aldus Remco Oversier.

“Ik heb niet heel lang hoeven nadenken toen RKC Waalwijk zich meldde”, aldus Greene. “Ik heb hier één van de mooiste periodes in mijn carrière beleefd en heb ook veel te danken aan deze mooie club. Er staat een goede organisatie en ook op sportief vlak heeft de club een duidelijke visie over hoe ze de weg verder omhoog in gaan slaan volgend seizoen. Ik kijk er naar uit om hier mijn steentje aan bij te dragen.”

In zijn rijke carrière speelde Greene onder andere in Nederland, Bulgarije, Cyprus en India. In het shirt van RKC Waalwijk speelde hij reeds 82 wedstrijden, waarin hij driemaal scoorde.

Deel dit bericht met je vrienden!