SPOTLAAIT

Dé actuele informatie en entertainment talkshow van de regio Langstraat!

 

Vanaf nu heeft de Langstraat er een regionale talkshow bij: SpotLaait!

Via de Langstraat FM radioprogramma´s van presentator Joep Trommelen en Eugenie Geurts was er altijd al veel aandacht voor lokale kunst, cultuur, muziek, politiek, sport en evenementen, maar nu krijgen die onderwerpen ook de nodige aandacht met beeld via Langstraat TV.

SpotLaait wordt steeds door twee presentatoren geleid. Naast Joep Trommelen en Eugenie Geurts, zullen ook Carola Boezer en René Peters steeds in tweetallen de gasten ontvangen. De show wordt uitgezonden vanaf verschillende locaties in de Langstraat. In elke uitzending is er ook aandacht voor "Proat van de Stroat", waarin vlogger Bart Boom op zoek gaat naar de mening van de Langstrater over een actueel thema.

De leader muziek is speciaal voor het programma geschreven en gespeeld door Anton van der Mee en Leo de Vlieger. Voice-over is Luc van Laar.

De productie van het programma is in handen van productiebedrijf Ros-D en Langstraat Media. In totaal werken nu 20 vrijwilligers mee aan het programma, maar we zoeken nog meer vrijwilligers die mee willen werken met het redactieteam. Mail naar spotlaait@langstraatmedia.nl als je interesse hebt.

De uitzending duurt een uur en wordt 1 x per maand opgenomen en uitgezonden, maar twee weken later ook nog herhaald.

 

Zondag 16 April 2017
In de eerste uitzending spreken Carola en Joep met Ad en Gerald de Vaan over het 100 jarig bestaan van het Dr. Mollercollege en met Marian Mahieu over de dichtwedstrijd Dichterbij Waalwijk. Als laatste gast treedt Legs Boelen aan, die komt vertellen over zijn bijzondere opa. De interviews worden muzikaal begeleid door Michel Risseeuw, waarbij we ook meer te weten komen over de achtergrond van zijn liedjes.