Springkussenfestival in het Mandemakers Stadion

WAALWIJK - Aanstaande zondagmiddag 10 juli opent het Mandemakers Stadion haar deuren voor alle kinderen uit regio de Langstraat. Op deze speciale ‘RKC voor Waalwijk’ dag organiseert de Waalwijkse club in samenwerking met Stichting Samen RKC en partner Attractieverhuur TimTom een sport een spelmiddag welke gratis te bezoeken is voor alle inwoners uit de regio.

Remco Oversier licht toe: “Het afgelopen seizoen is ons stadion al regelmatig gebruikt voor andere activiteiten dan de wedstrijden van RKC Waalwijk. Denk aan de American Football Interland en de vrouweninterland onlangs, maar ook de grote projecten van onze Stichting Samen RKC, waarbij vele basisschoolleerlingen zijn komen sporten. Nu we in een relatief rustige periode zitten wilden we graag een leuke activiteit organiseren, om zo iets te terug te doen voor alle jeugdige inwoners van de Langstraat. Samen met onze stichting en partner TimTom, die over een enorm arsenaal aan leuke opblaasbare attracties beschikt, hebben we deze activiteit op poten gezet.”

‘RKC voor Waalwijk’ start op zondag 10 juli om 13.00 en duurt tot 17.00 uur. Het evenement vindt plaats op het veld in het Mandemakers Stadion. De toegang en deelname is gratis.

Deel dit bericht met je vrienden!