TC Boemerang opent vier nieuwe padelbanen

KAATSHEUVEL – Tennisclub Boemerang opent zaterdag 5 november 2022 vier splinternieuwe padelbanen. Een lang gekoesterde wens van de club komt hiermee in vervulling.

De club bestaat dit jaar ook nog eens 70 jaar. Afgelopen maart werd het tijdens de algemene ledenvergadering duidelijk dat de meerderheid van haar leden een voorstander was voor de aanschaf van 4 padelbanen. ”We weten inmiddels dat padel niet een trend is maar 'here to stay'. Het is een leuke sport voor jong en oud en het is vrij eenvoudig op te pakken. We zien veel belangstelling onder onze bestaande leden in padel’’, aldus voorzitter Frank Geerts. ‘’Onze padelbanen liggen in een carrousel opstelling wat best bijzonder is. En door de ligging van sportpark Eikendijk heeft gelukkig ook niemand last van het geluid. Al met al zijn we apetrots op het eindresultaat!"

Door de wethouder van Loon op Zand die Sport & Cultuur in portefeuille heeft, Suzan Mandemakers, worden de banen om 16.30 uur op een ludieke wijze geopend. Aansluitend is er een padelclinic voor de jeugdleden met afsluitend een demo door prof-padellers.

 

Deel dit bericht met je vrienden!