Frank van Mosselveld: ‘Waalwijk zal altijd een thuiswedstrijd blijven’

LANGSTRAAT FM - Na zeven jaar algemeen directeur te zijn geweest en daarvoor ook nog jarenlang speler, verruilt Frank van Mosselveld RKC Waalwijk komend seizoen voor FC Groningen. En die beslissing ging niet over één nacht ijs, zo vertelt hij in het programma Langstraat Languit op Langstraat FM.

"Natuurlijk is dat een moeilijke keuze. Groningen ligt niet om de hoek, dus we hebben het daar met het gezin goed over gehad. Maar we weten ook: het is niet de andere kant van de wereld. Ik zal mijn contacten in Waalwijk misschien niet meer spontaan kunnen bezoeken, maar dan plannen we die momenten gewoon voortaan in", vertelt Van Mosselveld.

Voor altijd een thuiswedstrijd
Achttien thuiswedstrijden gaat hij volgend seizoen spelen, zo vertelde hij tijdens zijn afscheid na het duel tegen PEC Zwolle. "Want het bezoek in Waalwijk zal altijd als een thuiswedstrijd blijven voelen." Extra blij is Van Mosselveld dan ook dat de club het voor elkaar kreeg om in de Eredivisie te blijven voetballen. "Daar ben ik continu mee bezig geweest. Je wil het graag goed achterlaten, dat is gelukt. Dat hebben we met zijn allen gedaan."

Dat brengt de Waalwijker op wat hij het meest gaat missen: "De mensen en collega's met wie ik zo fijn en graag samenwerkte. Loyaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, daarom heb ik hier ook zo lang en met zoveel plezier rondgelopen. Tegelijkertijd gaat het leven door en ga ik een mooie uitdaging aan om nieuwe ambities waar te maken en met nog meer fijne mensen samen te werken."

Foto: Alexander de Peffer

Deel dit bericht met je vrienden!