Erik van Vliet op Langstraat NL

Erik in de Regio & Erik's Platenkelder

Erik van Vliet begon zijn radio loopbaan al op 11 jarige leeftijd. Met een miniscuul meetzendertje en bijbehorend klein bereik draaide hij al muziek. Maar ja, van het een komt het ander...

Erik stapte al vrij snel over naar een wat groter radiostation, Radio Popcorn in Ede (GLD). Daarna volgden nog veel meer radiostations waar hij plaatjes draaide, waaronder ook wat grotere stations als Radio Baccara, Bigsound en Radio Inhoud.

Na verloop van tijd besloot Erik om zijn programma's meer inhoud te geven, want plaatjes draaien, dat kon iedereen...
41 jaar later is de passie nog steeds niet weg en maakt hij radioprogramma's die net even iets meer inhoud hebben. Want radio maak je volgens Erik niet alleen voor je luisteraars, maar natuurlijk ook een beetje voor jezelf! Na elke radioshow moet er een bepaalde voldoening zijn die nog even na suddert als het ware. Nog een passie van Erik is "nieuws". Nieuwsgierig als ie is, wil ie altijd weten wat er in de wereld gebeurt en liefst maakt ie er ook deel van uit door het nieuws via de radio bij de luisteraar thuis te brengen.

Erik is duidelijk aangestoken door het radiovirus. Partner Natascha geeft hem die ruimte, maar gaat ook graag met hem wandelen en samen met het gezin er op uit.

Erik's Platenkelder is al jaren een succes op Langstraat FM. En dus werd het tijd voor een Nederlandstalige variant van dat programma op zusje Langstraat NL. Ook nu brengt Erik weer iets aparts, de juweeltjes van de Nederlandstalige platen!

Bovendien duikt Erik regelmatig de regio in en haalt hij interessante mensen voor zijn  nieuwsgierige microfoon en brengt hij actuele onderwerpen naar de voorgrond.

Erik in de Regio
Elke werkdag van 6.00 tot 8.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur te horen op Langstraat NL.

Eriks Betere Nederlandse Platenkelder
Elke woensdag en zondag van 20.00 tot 21.00 uur op Langstraat NL.

Je kunt Langstraat NL in de ether ontvangen op 107.2 FM en op internet via de player op de homepagina van deze website.