Disclaimer

Maasstad Omroep Stichting Waalwijk, en alle gelieerde partijen Langstraat Media, Langstraat Nieuws, Langstraat FM, Langstraat NL en Langstraat TV is/zijn eigenaar van deze website.

  • De onderstaande bepalingen zijn van toepassing op alle gebruikers van deze website. Met het bezoeken van deze pagina stemt u in met de inhoud van deze disclaimer.
  • Hoewel de eigenaar de grootst mogelijke zorg betracht aangaande de content van deze website aanvaardt de eigenaar geen aansprakelijkheid ten aanzien van eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden van de content of de gevolgen daarvan.
  • De eigenaar is in geen geval verantwoordelijk voor de content op websites die middels weblinks of een andere manier aan deze website zijn verbonden.
  • Content mag niet gebruikt worden door gebruikers of derden zonder schriftelijke toestemming. Gebruik van deze content of delen daarvan zonder toestemming maakt inbreuk op intellectuele rechten.

Alle aanvragen voor toestemming voor gebruik van content van deze website moet gericht worden aan info@langstraatmedia.nl

Deze website is gemaakt door Strong Internet en The Internet Factory.

×

 

Hallo!

Klik op het logo om je bericht te typen.

× Stuur een bericht naar de studio