Zwieren en Zwaaien

Zwieren & Zwaaien brengt de kermis in beeld!

 

Zwieren & Zwaaien!

In Zwieren & Zwaaien komt alles wat een kermis zo leuk en bijzonder maakt aan bod. Attracties, lekkernijen, gokautomaten en niet te vergeten de bezoekers! Sinds 2010 wordt het TV programma elk jaar tien dagen lang gemaakt tijdens de Tilburgse Kermis. Naast de grootste kermis van de Benelux komen ook kleinere kermissen uit de regio aan bod zoals bijvoorbeeld Waalwijk, Loon op Zand en Dongen.

Zwieren & Zwaaien is in de periode april t/m augustus regelmatig te zien op Langstraat TV.

Alle afleveringen van Zwieren & Zwaaien zijn terug te bekijken via de website van het programma: http://www.zwierenzwaaien.nl

Bekijk hieronder de meest recente afleveringen van Zwieren & Zwaaien!

Tilburgse Kermis (2023)
Tien dagen lang heeft Zwieren & Zwaaien de Tilburgse Kermis 2023 in beeld gebracht! In deze compilatie-uitzending komt alles wat de grootste kermis van de Benelux zo bijzonder maakt voorbij! Attracties, lekkernijen, gokautomaten, Roze Maandag, de Kermis Expo van Stichting Kermis Cultuur en natuurlijk de bezoekers!

Kermis Dongen (2023)
In deze aflevering van Zwieren & Zwaaien zijn we op de kermis in Dongen! Met deze keer o.a. de Base Jumper attractie, we nemen een kijkje bij de frietkraam van Herman Stuy, we behandelen jullie berichten, voor de Attractie Test gaan we in de Bumper Cars (Jean de Voer), en we vragen aan bezoekers wat de lekkerste kermislekkernij is!

Kermis Drunen (2023)
In deze aflevering van Zwieren & Zwaaien zijn we op de kermis in Drunen! Met deze keer o.a. de Polyp attractie, een gokje wagen bij de Palace of Games muntenschuiver, we vragen aan bezoekers wat de kermis in Drunen zo leuk maakt en we behandelen jullie berichten!

Kermis Hilvarenbeek (2023)
In deze aflevering van Zwieren & Zwaaien zijn we op de kermis in Hilvarenbeek! Met deze keer o.a. de Break Dance attractie, we zijn aanwezig bij de opening van de kermis met burgemeester Evert Weys en Percussieband SambaBando, een gokje wagen bij de 'Camel Race' kamelenrace, we behandelen jullie berichten, en we zijn benieuwd hoe bezoekers van de kermis koel blijven tijdens de hittegolf!

Kermis Pleinfestival Kaatsheuvel (2023)
In deze aflevering van Zwieren & Zwaaien zijn we op de kermis in Kaatsheuvel tijdens het Pleinfestival! Met deze keer o.a. de New York Dancer (Break Dance) met Joey Bergsma, de bezoekers laten ons weten welke attractie er niet mag ontbreken op de kermis, een gokje wagen, en we behandelen jullie berichten!

Budget Kermis Tilburg (2023)
In deze aflevering van Zwieren & Zwaaien zijn we op de Budget Kermis in Tilburg op evenemententerrein het Laar! Met deze keer o.a. de Zanzibar, Muziek Express en Jungle Cars Kids Safarai attracties, we spreken met bezoekers van de kermis en Frank Vale (medeorganisator van de Budget Kermis), een gokje wagen en de suikerspinnen van Candy Floss & More!

Kermis Reeshof (2023)
In deze aflevering van Zwieren & Zwaaien zijn we op de Reeshof kermis in Tilburg! Met deze keer o.a. de Daytona Racing autoscooter van Patrick Vonck, we vragen bezoekers wat ze het leukste vinden op de kermis, en we behandelen jullie berichten!

Kermis Waalwijk (2023)
In deze aflevering van Zwieren & Zwaaien zijn we op de kermis in Waalwijk! De kermis werd dit jaar van 12 t/m 16 april weer gehouden op het Unnaplein! Met deze keer o.a. de Fire Ball attractie, de Butterfly rupsbaan, de GS Food Factory Curly Chips van Gerrit Jagers, en de Ballon Voyage attractie!

Kermis Loon op Zand (2023)
In deze aflevering van Zwieren & Zwaaien zijn we op de kermis in Loon op Zand! De kermis werd dit jaar voor de eerste keer in het weekend van Pasen gehouden. Met deze keer o.a. de Wipe Out attractie, Crazy Tea Party, de Sweet Candy Floss suikerspinkraam, en we verstoppen een paasei in de New EX1 Cranes grijpmachine!

Kermisplezier in Vlijmen (2023)
Tijdens de braderie in Vlijmen was het ook een beetje kermis! 'R.S. attracties & amusement' was aanwezig met de Power Bungee, suikerspinnen en eendjes vangen! Een klein voorproefje op het nieuwe seizoen van Zwieren & Zwaaien!

Tilburgse Kermis 2022
In 2022 was de grootste kermis van de Benelux weer helemaal terug! Zwieren & Zwaaien heeft op alle dagen van de Tilburgse Kermis opnames gemaakt!

Kermis Waspik 2022
In augustus 2022 hebben Lotte en Edwin een bezoek gebracht aan de kermis in Waspik! Een kleine kermis, maar zoals je kunt zien in deze aflevering was er van alles te beleven!

Tilburgse Kermis 2021 Terugblik (Deel 2)
In 2021 werd er, vanwege de Coronacrisis, in Tilburg een kleinere kermis met maatregelen georganiseerd. Verdeeld over verschillende pleinen in het centrum. Toch stonden er genoeg leuke attracties zoals de Snow Jet en Eclipse!

Tilburgse Kermis 2021 Terugblik (Deel 1)
In 2021 werd er, vanwege de Coronacrisis, in Tilburg een kleinere kermis met maatregelen georganiseerd. Verdeeld over verschillende pleinen in het centrum. De Kermis Expo van Stichting Kermis-Cultuur was na een jaar afwezigheid weer terug van weggeweest!

Tilburgse Kermis 2020 Terugblik
In 2020 tijdens de Coronacrisis werd er in Tilburg een kleinere kermis met maatregelen georganiseerd. Er was genoeg vermaak voor jong en oud, ook al was het niet de Tilburgse Kermis zoals we hem gewend zijn!

Tilburgse Kermis 2019 Terugblik
In 2019 werd de laatste normale editie van de Tilburgse Kermis gehouden voor Corona. Met meer dan 200 attracties en themadagen zoals Roze Maandag en de Gehandicaptenmiddag was het een groot feest! Natuurlijk ontbrak ook de Kermis Expo van Stichting Kermis-Cultuur niet!