Zwieren en Zwaaien

Zwieren & Zwaaien brengt de kermis in beeld!

 

Zwieren & Zwaaien!

In Zwieren & Zwaaien komt alles wat een kermis zo leuk en bijzonder maakt aan bod. Attracties, lekkernijen, gokautomaten en niet te vergeten de bezoekers! Sinds 2010 wordt het TV programma elk jaar tien dagen lang gemaakt tijdens de Tilburgse Kermis. Naast de grootste kermis van de Benelux komen ook kleinere kermissen uit de regio aan bod zoals bijvoorbeeld Waalwijk, Kaatsheuvel en Hilvarenbeek.

Zwieren & Zwaaien is in de periode april t/m augustus regelmatig te zien op Langstraat TV.

Alle afleveringen van Zwieren & Zwaaien zijn terug te bekijken via de website van het programma: http://www.zwierenzwaaien.nl

Bekijk hieronder de meest recente afleveringen van Zwieren & Zwaaien!

Tilburgse Kermis 2019
In 2019 heeft Zwieren & Zwaaien het tien-jarig bestaan van het programma gevierd, natuurlijk zijn er weer op alle dagen van de Tilburgse Kermis opnames gemaakt!

Kermistentoonstelling in Waalwijk (2019)
In de maanden juli en augustus 2019 is er in de Heemkamer van Heemkundekring De Erstelinghe in Waalwijk een kermistentoonstelling te bezoeken! Er is zelfs een exclusieve video van Zwieren & Zwaaien te zien!

Kick-Off Tilburgse Kermis 2019
Van 19 t/m 30 juli 2019 is Zwieren & Zwaaien dagelijks te zien op Langstraat TV vanaf de grootste kermis in de Benelux: de Tilburgse Kermis! Tijdens de jaarlijkse Kick-Off komen we alvast te weten wat er allemaal gaat gebeuren dit jaar op en rondom de kermis!

Kermis Loon op Zand 2019
In deze aflevering vanaf de kermis in Loon op Zand o.a. de vraag van de dag, attracties, en natuurlijk zijn de lekkernijen en gokautomaten ook weer van de partij!

Kermis Kaatsheuvel 2019
Zwieren & Zwaaien bracht in 2019 ook een bezoek aan de kermis in Kaatsheuvel tijdens het Pleinfestival!

Kermis Waalwijk 2019
Ook in 2019 is het seizoen van Zwieren & Zwaaien gestart op de kermis in Waalwijk op het Unnaplein. Met in deze aflevering weer vele attracties, lekkernijen en gokautomaten!

×

 

Hallo!

Klik op het logo om je bericht te typen.

× Stuur een bericht naar de studio