ZWIEREN EN ZWAAIEN

Zwieren & Zwaaien brengt de kermis in beeld!

 

Zwieren & Zwaaien!

In Zwieren & Zwaaien komt alles wat een kermis zo leuk en bijzonder maakt aan bod. Attracties, lekkernijen, gokautomaten en niet te vergeten de bezoekers! Sinds 2010 wordt het TV programma elk jaar tien dagen lang gemaakt tijdens de Tilburgse Kermis. Naast de grootste kermis van de Benelux komen ook kleinere kermissen uit de regio aan bod zoals bijvoorbeeld Waalwijk, Kaatsheuvel en Hilvarenbeek.

Zwieren & Zwaaien is in de periode april t/m augustus regelmatig te zien op Langstraat TV. Daarnaast zijn er in december en januari nieuwe afleveringen te zien, opgenomen op de Tilburgse Winterkermis.

Alle afleveringen van Zwieren & Zwaaien zijn terug te bekijken via de website van het programma: http://www.zwierenzwaaien.nl

Bekijk hieronder de meest recente afleveringen van Zwieren & Zwaaien!

Tilburgse Kermis 2018 (Compilatie)
Ook in 2018 was Zwieren & Zwaaien dagelijks te zien tijdens de grootste kermis van de Benelux; de Tilburgse Kermis! In deze compilatie komt alles wat deze groote kermis zo uniek maakt aan bod!

Kermis Dongen 2018
In deze aflevering van Zwieren en Zwaaien volop vermaak op de kermis in Dongen! Met o.a. de Break Dance, de nostalgische Bootjesmolen, de vraag van de dag, een gokje wagen en Meneer Hullie Gullie is weer van de partij met zijn 'Kermisdienst van waarde'!

Kick-Off Tilburgse Kermis 2018
Van 20 t/m 29 juli 2018 is Zwieren & Zwaaien dagelijks te zien op Langstraat TV vanaf de grootste kermis in de Benelux: de Tilburgse Kermis! Tijdens de jaarlijkse Kick-Off komen we alvast te weten wat er allemaal gaat gebeuren dit jaar op en rondom de kermis!

Kermis Loon op Zand 2018
Van 10 t/m 13 mei 2018 was het weer kermis in Loon op Zand. Met in deze aflevering o.a. de vraag van de dag, attracties, en natuurlijk zijn de lekkernijen en gokautomaten ook weer van de partij!

Kermis Waalwijk 2018
Ook in 2018 is het seizoen van Zwieren & Zwaaien gestart op de kermis in Waalwijk op het Unnaplein. Met in deze aflevering o.a. de Bumper Palace Autoscooter, een interview met Ruud Albers van de 40 meter hoge Space Jam zweefmolen, de vraag van de dag, Meneer Hullie Gullie en natuurlijk ontbreken de lekkernijen en gokautomaten niet!

Kermis Waspik 2017
Zwieren & Zwaaien op de kermis in Waspik! Met o.a. de Big Wave attractie, een gokje wagen, een interview met Lars Gijsberts van de unieke Beach Party attractie, de vraag van de dag, een bezoek aan de speciale kermis tentoonstelling in De Stroming met foto's van Heemkundekring Op 't Goede Spoor en de miniatuur kermis van Harry Sandig, en Meneer Hullie Gullie gaat langs bij de suikerspinkraam van het Wolluks Snoep Paradijs en de Cherokee schietsalon!

Tilburgse Kermis 2017 (compilatie)
Compilatie van tien dagen Zwieren & Zwaaien op de Tilburgse Kermis 2017 met o.a. attracties, sfeerbeelden, lekkernijen, gokken, nostalgie en Roze Maandag! Zwieren & Zwaaien was tijdens de grootste Kermis van de Benelux elke dag te zien op Langstraat TV (Ziggo kanaal 42).

Opbouw Tilburgse Kermis 2017
De opbouw van de Tilburgse Kermis trekt elk jaar veel bekijks. In deze uitzending van Zwieren & Zwaaien beelden van o.a. de attracties Ghost Rider, Propeller, X-Factory, het Haunted Mansion spookhuis, Snow Jet, Experience, Air en Eurocoaster!

Kermis in Kaatsheuvel tentoonstelling 2017
Heemkundekring De Ketsheuvel hield in de Gildenbond een tentoonstelling over de Kaatsheuvelse kermis. Zwieren & Zwaaien sprak met Henny Brokx en Jan van Laarhoven over herinneringen aan de kermis. Daarnaast ook met Hennie van Oers over de Kermis Expo tijdens de Tilburgse Kermis en over het boek 'Veel vermaak en weinig wol' dat hij samen met Paul Spapens en Lauran Wijffels in 1986 schreef.

Kermis Loon op Zand 2017
Ook in 2017 heeft Zwieren & Zwaaien een bezoek gebracht aan de Kermis in Loon op Zand. Met in deze aflevering de 'Vraag van de dag' en 'Hoe werkt dat nou' bij de Autoscooter (botsauto's) van Henk-Jan Jonker!

Kermis Stappegoor 2017
In 2017 werd er voor de eerste keer een kermis op het Stappegoor terrein in Tilburg georganiseerd. Natuurlijk bracht Zwieren & Zwaaien ook een bezoek aan deze familie kermis! In deze aflevering naast sfeerbeelden o.a. een ritje in de Tea Cups, de Mad Mill attractie, het lekkere chocolade fruit van Chocolate Dream en we praten met Frank Vale (Deca Dance), Maurice Janvier (Aqua Blasta) en bezoekers over de nieuwe budget kermis!

Kermis Waalwijk 2017
Van 5 t/m 9 April 2017 was het Kermis op het Unnaplein in Waalwijk. Zwieren & Zwaaien was er weer bij, met deze keer o.a. de attracties Break Dance, Cocoon Rups en American Trip bank, een interview met Carolien van Zetten van de Lucky Coin Pusher gokautomaten en natuurlijk ontbreken ook de lekkernijen niet!