Zwieren en Zwaaien

Zwieren & Zwaaien brengt de kermis in beeld!

 

Zwieren & Zwaaien!

In Zwieren & Zwaaien komt alles wat een kermis zo leuk en bijzonder maakt aan bod. Attracties, lekkernijen, gokautomaten en niet te vergeten de bezoekers! Sinds 2010 wordt het TV programma elk jaar tien dagen lang gemaakt tijdens de Tilburgse Kermis. Naast de grootste kermis van de Benelux komen ook kleinere kermissen uit de regio aan bod zoals bijvoorbeeld Waalwijk, Loon op Zand en Dongen.

Zwieren & Zwaaien is in de periode april t/m augustus regelmatig te zien op Langstraat TV.

Alle afleveringen van Zwieren & Zwaaien zijn terug te bekijken via de website van het programma: http://www.zwierenzwaaien.nl

Bekijk hieronder de meest recente afleveringen van Zwieren & Zwaaien!

Tilburgse Kermis 2022
In 2022 was de grootste kermis van de Benelux weer helemaal terug! Zwieren & Zwaaien heeft op alle dagen van de Tilburgse Kermis opnames gemaakt!

Kermis Waspik 2022
In augustus 2022 hebben Lotte en Edwin een bezoek gebracht aan de kermis in Waspik! Een kleine kermis, maar zoals je kunt zien in deze aflevering was er van alles te beleven!

Tilburgse Kermis 2021 Terugblik (Deel 2)
In 2021 werd er, vanwege de Coronacrisis, in Tilburg een kleinere kermis met maatregelen georganiseerd. Verdeeld over verschillende pleinen in het centrum. Toch stonden er genoeg leuke attracties zoals de Snow Jet en Eclipse!

Tilburgse Kermis 2021 Terugblik (Deel 1)
In 2021 werd er, vanwege de Coronacrisis, in Tilburg een kleinere kermis met maatregelen georganiseerd. Verdeeld over verschillende pleinen in het centrum. De Kermis Expo van Stichting Kermis-Cultuur was na een jaar afwezigheid weer terug van weggeweest!

Tilburgse Kermis 2020 Terugblik
In 2020 tijdens de Coronacrisis werd er in Tilburg een kleinere kermis met maatregelen georganiseerd. Er was genoeg vermaak voor jong en oud, ook al was het niet de Tilburgse Kermis zoals we hem gewend zijn!

Tilburgse Kermis 2019 Terugblik
In 2019 werd de laatste normale editie van de Tilburgse Kermis gehouden voor Corona. Met meer dan 200 attracties en themadagen zoals Roze Maandag en de Gehandicaptenmiddag was het een groot feest! Natuurlijk ontbrak ook de Kermis Expo van Stichting Kermis-Cultuur niet!