LANGSTRAAT FM

DE HELE DAG INFO & HITS VOOR DE LANGSTRAAT

Langstraat FM is de altijd up-to-date zender van de Langstraat. Dagelijks wordt je via de radio op de hoogte gehouden van al het nationale, regionale en lokale nieuws. Maar daar houdt de service van Langstraat FM natuurlijk niet op. Een leuke mix tussen hedendaagse muziek en 'de klassiekers' zorgen ervoor dat je thuis, in de auto en op het werk altijd een klein feestje kunt bouwen.

Daarnaast biedt Langstraat FM ook nog gespecialiseerde programma's. Of dat nu bijvoorbeeld voor jongeren is, rockliefhebbers of voor de mensen die willen weten wat er 40 jaar geleden in de regio gebeurde, Langstraat FM is altijd een leuke mix van Info & Hits.

Langstraat FM is tevens kweekvijver voor veel jong talent uit de regio. Vele bekende nationale radiotalenten zijn hun loopbaan in de media ooit begonnen bij Langstraat FM.

Wil jij ook radio maken? Wil jij ook gehoord worden in de hele regio? Wil jij uitblinken? Wordt dan DJ/presentator op Langstraat FM! We kunnen altijd goede mensen gebruiken. De minimumleeftijd is 18 jaar! Neem vrijblijvend contact op met onze Langstraat FM programmaleider: EricDankers@langstraatmedia.nl

Je kunt Langstraat FM in de ether ontvangen op 106.8 FM, via de PLAYER op deze website of via deze operators:


Avatar150x150

FMgirl