ADVERTEREN

EEN COMMERCIAL OP LANGSTRAAT FM, LANGSTRAAT NL, LANGSTRAAT TV OF EEN COMBINATIE DAARVAN IS NIET ALLEEN VEEL VOORDELIGER DAN U DENKT, MAAR BEREIKT OOK VEEL MEER MENSEN DAN U DENKT!

25euro

 

Inmiddels is Langstraat TV ook te bekijken via de andere operators. Hieronder de belangrijkste drie:

Operators

 

RADIO
Als u kiest voor radio, kiest u voor een selectief en doelgericht medium met een groot bereik en hoge mate van flexibiliteit. Radiospots zijn snel gemaakt en snel aangepast, terwijl het medium radio ook nog eens voordelig is in vergelijking met andere media, zoals de dag- en weekbladen. Radio is weliswaar vluchtig, maar door de hoge graad van herhaling zeer indringend. Uw commercial ‘blijft hangen’ en uw doelgroep weet u voortaan altijd te vinden. Maar luisteren uw klanten eigenlijk wel naar ons? Jazeker:

 

TV
Ons TV-kanaal, in de hele regio op de kabel te ontvangen, is een snel medium dat goed op de actualiteit kan inspringen. Dagelijks wordt de kijker op de hoogte gebracht van het lokale en regionale nieuws. Daartussen kan ook uw informatie staan. Uw TV- Bedrijfspagina staat lang in beeld en komt bijna 100 x per dag onder de aandacht van de kijker. In een tv-commercial informeert u uw doelgroep, door deze een kijkje achter de schermen te geven, uw assortiment te tonen en te wijzen op de zaken waarmee u zich onderscheidt. Bewegend beeld maakt nieuwsgierig en informeert tegelijk. En ja, uw klanten kijken en waarderen ons TV-kanaal:

CijfersTV

Meer informatie over alle mogelijkheden? Bel 06 - 40 8490 40 of mail verkoop@langstraatmedia.nl

 

 

 

Cijfers verkregen uit onderzoek door Fontys Economische Hogeschool Tilburg onder 250 inwoners van de gemeente Waalwijk en de gemeente Loon op Zand.