Bram Fransen op Langstraat NL

Villa Hollandia

Bram Fransen is begonnen met radio maken bij LTV Radio begin jaren negentig. Als 15-jarige jongen mocht hij eerst techniek doen, na verloop van tijd een eigen programma en later kwam het presenteren erbij. Verschillende programma’s zoals sport, Back to the 80’s en de Brabantse Top 20 presenteerde hij in die periode.

Bram houdt van gezelligheid en is een echte levensgenieter. Rijdt graag mooie routes op de motor met vrienden, drinkt graag een lekker biertje. Gek van films, reizen en droomt ervan om ooit op een motor door de Sahara te scheuren. Daarnaast steekt hij veel tijd in zijn eigen media bedrijf en zijn werk voor TV als regisseur en editor.

Toen hij voor studie in 2004 naar Brussel vertrok, was er even radiostilte, maar eenmaal terug in Nederland in 2010 presenteerde Bram elke ochtend van 7 tot 9 uur ochtendhumeur op BredaNU. De afgelopen jaren ontwikkelde hij de liefde voor Nederlandstalige muziek en de gezelligheid die daarbij hoort.

Het radiomaken bleef kriebelen en dus zat er al snel een nieuw programma in de koker. Nederlandstalig en radiomaken = Langstraat NL. En gezellig is het zeker: Elk weekend in Villa Hollandia van 12 tot 14 uur. Iedereen is welkom in Villa Hollandia!

Villa Hollandia
Elke zaterdag en zondag van 12.00 tot 14.00 uur op Langstraat NL.

Je kunt Langstraat NL in de ether ontvangen op 107.2 FM en op internet via de player op de homepagina van deze website.