Sebastian Wolf op Langstraat NL

Helemaal Hollands

Hoewel Sebastian een druk baasje is, laat hij zijn oude liefde nog niet vallen: Nederlandstalige muziek.! En dat is elke werkdag te horen in het programma 'Helemaal Hollands'!

Sebastian begon zijn radio carrière in 1999 bij Hawaii Hit FM in de gemeente Aalburg, en kwam via Kermis FM en tal van lokale omroepen in Uden, Oss, Eindhoven, Heusden, Aalburg, Rotterdam, Altena terecht bij Maasstad Radio in Waalwijk. En daar zit ie nog steeds. Af en toe kun je hem ook nog horen op Omroep Brabant en Studio 040. Daarnaast verzorgt hij met z'n eigen productiebedrijf SWM Media ook regelmatig de audiovormgeving.

Naast zijn passie voor radio heeft hij ook nog een andere liefde: Attractieparken en kermissen! Hoor je Sebastian niet op de radio, dan zit ie waarschijnlijk ergens in een achtbaan. Ook is hij vaak in Düsseldorf te vinden, waar hij is geboren en nog veel familie heeft wonen. Verder maakt hij veel tijd vrij voor familie en vrienden. Vreemd dat ie nog tijd heeft om elke dag de leukste Nederlandstalige hits te draaien!

Helemaal Hollands
Elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur te horen op Langstraat NL.

Je kunt Langstraat NL in de ether ontvangen op 107.2 FM en op internet via de player op de homepagina van deze website.