Reserves RKC bezorgen de club weer eens een overwinning

WAALWIJK - De reserves van RKC Waalwijk hebben de club weer eens een overwinning bezorgd. Helaas voor de club schieten ze er niets mee op, want het ging om een oefenwedstrijd, tegen de reserves van Sparta Rotterdam. De wedstrijd werd afgewerkt in Waalwijk, en werd door RKC met een 3-1 overwinning afgesloten.

De Waalwijkse doelpunten werden door Richonell Margaret (twee keer) en Daouda Weidmann voor hun rekening genomen. Spelers als Jeffrey Bruma en Filip Stevanovic konden eindelijk weer eens minuten maken. Reservekeepers Jeroen Houwen en Mark Spenkelink wisselden elkaar af, ze keepten beiden een helft.

Het is voor de Waalwijkers te hopen dat deze winnende lijn wordt voortgezet. In de competitie bezetten ze namelijk de zestiende plaats, wat play-off voetbal betekent.