Langstraat FM Funk Night

ProgrammaPresentatorUitzendtijd
Langstraat FM Funk Night Mark van den Hoek Zaterdag 17.00 - 19.00 uur

Iedere zaterdagavond tussen 17.00 uur en 19.00 uur kun je genieten en dansen op de funk, disco en soul uit de jaren tachtig bij Langstraat FM Funk Night. Een programma dat bol staat van verse (nog niet eerder gedraaide) platen, souvenirs, nieuwe releases en natuurlijk een strakke playlist.

Bij Langstraat FM Funk Night worden de platen in een soort van discotheek-sessie gedraaid en vaak languit ten gehore gebracht (o.a. bij Maxisingles). Zo rond 18.30 uur komt de wekelijkse funkagenda met agendaberichten uit de regio aan bod. Alles wordt aan elkaar gepraat door Mark van den Hoek, die veel kennis heeft op het gebied van zowel radio als het funk-genre.

Funk Night begon ooit als pilotprogramma bij Omroep Brabant en verhuisde in 2013 naar de Lokale Omroep Goirle. In 2017 kwam Langstraat Media in zicht en werden voortaan vanuit Waalwijk de super vette en vaak obscure maxi’s en lp-tracks de ether in geslingerd.

“Het bijzondere is, dat het tijdens de uitzenduren van Funk Night altijd zo ongeveer 1985 is, die sfeer proberen we hoe dan ook in stand te houden”, aldus Mark van den Hoek.

Kijk ook eens op de Langstraat FM Funk Night Facebook pagina: https://www.facebook.com/langstraatfmfunknight/

Langstraat FM Funk Night is terug te luisteren en te downloaden via:
https://hearthis.at/langstraat-fm-funk-night-6n

en via de player op deze website.