Gaat 11/11 in De Langstraat wél door?

DE LANGSTRAAT - Veel carnavalsverenigingen in Limburg hebben naar buiten gebracht dat ze met de huidige coronamaatregelen geen 11/11 gaan vieren. Hoe zit dit met carnavalsverenigingen in De Langstraat?

Peeënstekers uit Dongen
“Bij ons gaat het gewoon door, we hebben ook geen buitenactiviteiten. Wij hebben een evenement binnen en houden ons gewoon aan de huidige coronamaatregelen, tenzij de gemeente een ander bericht naar buiten brengt.” Het is nog wel onzeker of carnaval in februari doorgaat voor de Peeënstekers.

Schoenlapperslaand uit Waalwijk
“Bij ons gaat het altijd door, alleen weten wij niet of dat met vijftien personen of met driehonderd personen gebeurt. Dat hangt af van de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Vorig jaar lieten we alles vallen en zeiden we dat het dit jaar sowieso doorgaat. Met hoeveel personen is alleen de vraag, desnoods doen we dingen online.”

“Het nadeel van Waalwijk is dat het niet zo uitbundig is zoals in Oeteldonk, Kruikenstad of in Limburgse gemeentes. Het voordeel daarvan is dat het bij ons al kleinschalig is.”

SOT Kaatsheuvel
“Bij ons gaat het met de huidige coronamaatregelen door, het helpt wel dat wij het kleinschalig organiseren. Wij gaan er ook vanuit dat het doorgaat in februari. Het is alleen even afwachten of dat er strengere coronamaatregelen komen.”

Deel dit bericht met je vrienden!