11/11 staat voor de deur: dit is er te beleven in De Langstraat

DE LANGSTRAAT - De aftrap van het carnavalsseizoen - d'n elfde van d'n elfde - staat voor de deur. Alle café-eigenaren brengen hun zaak weer helemaal in de carnavalssferen. Een overzicht van activiteiten binnen De Langstraat:

Kaatsheuvel: De inwoners van Turfstekerslaand kunnen bij Crossroads terecht, waar men zich klaarmaakt voor het zogeheten Prinsenbal. Daar opent om 20.00 uur 'het kwartet'  het carnavalsseizoen officieel.

Waspik: Ook Waspik pakt uit komend weekend. In het sociaal cultureel centrum Den Bolder zal op 12 november een 'Bal Goed Fout' plaatsvinden, met Feest DJ-Bart als gangmaker. Niet alleen in Den Bolder is er wat te doen, ook Cafe d'Ouwe Haven opent traditiegetrouw om 11.11 uur haar deuren. De hele dag zijn er activiteiten te doen, met ook hier muziek van onder andere Feest DJ-Bart.

Loon op Zand: De mensen uit Loon op Zand kunnen vanaf 19.00 uur gaan feesten bij De Kiosk. Daar zullen DJ Dennis Boso en zanger Bas er alles aan doen om de tent op zijn kop te zetten. Kaarten kosten vijf euro, en op 11-11 zelf tien euro aan de deur.

Dongen: Tot slot Dongen, waar het feestgedruis in De Cammeleur te vinden zal zijn. Daar zal de nieuwe prins/prinses carnaval, Peejenploeg van ut joar en de nieuwe hofhouding aangekondigd worden. Om 20.00 uur worden de deuren geopend, toegang is gratis.

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!