80 van de Langstraat LIVE op Langstraat TV en HTR TV

DE LANGSTRAAT - Langstraat Media, de streekomroep van de Langstraat, gaat ook dit jaar de 80 weer geheel live uitzenden op radio en TV. De uitzending zal dit jaar ook te zien zijn bij HTR TV in Heusden.

Zoals elk jaar heeft Langstraat Media het loopparcours van de 80 voorzien van vaste camera’s op de meest leuke, drukke, gezellige of interessante plaatsen. Tevens zijn er mobiele camerateams onderweg die rechtstreeks verslag doen op de route en de totale sfeer, het afzien van de lopers en de gezelligheid langs het parcours bij de kijker thuis brengen. Bovendien zijn er live TV-beelden te zien van de radiostudio waar op dat moment speciale 80-uitzendingen worden gemaakt.

Voor het eerst ook in Heusden
Nieuw dit jaar is de uitzending in de gemeente Heusden. Hoewel iedereen in die gemeente al jaren de uitzendingen kon volgen via de website van Langstraat Media, is het programma dit jaar voor het eerst ook volledig te volgen via het Ziggo kabelnet op digitaal kanaal 42. Daarvoor werkt Langstraat Media samen met omroep HTR in Heusden. Voorzitter René Peters is positief: “We zoeken al jaren de samenwerking met HTR rondom de 80 en we zijn dan ook blij dat het nieuwe bestuur bij HTR hierin ook kansen ziet.”

Radio
Circa dertig vrijwilligers van Langstraat FM en Langstraat NL slaan de handen ineen en maken gezamenlijk een speciale 80-uitzending die het hele weekend op beide zenders te horen is in de hele Langstraat, via FM 106.8 en FM 107.2. Bovendien is het programma ook te ontvangen via het Ziggo kabelnet (Digitaal kanaal 917 en analoog kanaal 87.5) . Online kan er via twee streams geluisterd worden op www.langstraatmedia.nl.

Langstraat TV en HTR TV verzorgen met een team van circa veertig vrijwilligers de live-uitzendingen op de digitale TV-kanalen Ziggo kanaal 42, KPN 1342, Telfort 1342, en via de videostream op www.langstraatmedia.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!