Alexander Büttner tekent bij RKC Waalwijk

WAALWIJK - De 32-jarige Alexander Büttner mag zich nu ook officieel speler van de Geelblauwen noemen. Büttner trainde de afgelopen weken al mee met de selectie van Joseph Oosting. De speler tekent een contract tot medio 2022 in het Mandemakers Stadion.

''De kwaliteiten van Alexander staan buiten kijf. Met bijna 300 officiële duels op het hoogste niveau op zijn naam brengt hij bovendien een bak aan ervaring mee. Zijn komst zorgt voor een balans tussen jong talent en ervaring binnen onze selectie'', laat Van Mosselveld weten.

Alexander Büttner over zijn contactondertekening: ''Na een aantal weken te hebben meegetraind bij RKC ben ik blij om nu mijn contract te tekenen. De RKC-beleving is mij erg goed bevallen en ik kijk er naar uit om komend seizoen mijn steentje bij te dragen.''

Deel dit bericht met je vrienden!