Basisschool De Berk in Kaatsheuvel officieel geopend

KAATSHEUVEL - Heel de week was het wat slechter weer, maar op donderdag 7 oktober was de zon ruimschoots te zien. Het was net of de zon het er om deed, want op die dag werd basisschool De Berk in Kaatsheuvel officieel geopend.  Dit gebeurde onder leiding van de nieuwe directrice Ingrid Stokkermans en wethouder Gerard Bruijniks.

De nieuwe basisschool, die ontstaan is uit een fusie van basisschool KlimOp en basisschool Theresia, is al een maand open voor de leerlingen. En die lijken het nieuwe gebouw wel te kunnen waarderen, net als de docenten. Van tevoren werd er nog gevreesd dat het een regenachtige dag zou worden, maar voor de ingang school staat Ingrid Stokkermans in het zonnetje de leerlingen te wachten om haar speech te kunnen geven.

Nadat alle kinderen netjes naar hun directrice hadden geluisterd, werd de nieuwe naamzuil, die voor de school staat, onthuld. Voor de opening waren er uit alle leerlingen twee kinderen geloot die samen met wethouder Gerard Bruijniks de zuil mochten onthullen. Dit gebeurde onder luid applaus van de andere kinderen. De juffen en meesters namen daarna hun leerlingen mee naar het schoolplein, waar iedereen een tas met cadeautjes in ontvangst mocht nemen.

 

Deel dit bericht met je vrienden!