Bekerwedstrijd RKC tegen de treffers LIVE op Langstraat FM

WAALWIJK - Op 19 oktober staat de eerste bekerwedstrijd van RKC Waalwijk op het programma. Om 20:00 trappen de geel-blauwen in Groesbeek af tegen De Treffers.

Omdat er in de eerste ronde van de KNVB beker te veel wedstrijden zijn om allemaal live uit te zenden op ESPN, zendt ESPN RKC niet live uit. Maar niet getreurd: de wedstrijd is toch te volgen. De mannen van RKCNu gaan de wedstrijd LIVE verslaan op Langstraat FM in een extra lange XXL uitzending van RKCNu: De Podcast

Op 19 oktober vanaf 19:00 zal het programma beginnen, waar Lucas en Flynn vanuit de studio het laatste nieuws bespreken en alvast zullen vooruitblikken op de wedstrijd. Vanaf 19:30 zullen Tim en Bram vanuit Groesbeek ook inbellen en voorbeschouwen op de wedstrijd, waarna zij vanaf 20:00 de wedstrijd live zullen verslaan. Het wordt dus een schakelprogramma tussen de studio van Langstraat FM en de mannen in Groesbeek, maar reken er maar op dat het een mooie avond wordt! De speciale uitzending van RKCNu: De Podcast met het live verslag van De Treffers - RKC is op 19 oktober vanaf 19:00 te beluisteren op Langstraat FM.

Deel dit bericht met je vrienden!