Efteling reageert op kritiek vernieuwde restaurant Bosrijk

KAATSHEUVEL - Restaurant Het Eethuys op vakantiepark Bosrijk is na een verbouwing heropend. Foto's die Eftelingfan Eric Rovers heeft gedeeld op social media platform 'X' roepen een hoop negatieve reacties op wanneer website looopings.nl er een kritisch bericht over schrijft.

@Banananases reageert: "Mijn hemel wat vreselijk lelijk! Hoe kan dit? Anton Pieck en Ton van de Ven draaien zich om in hun graf. Om te huilen dit. En het kinder hoekje is ook weg? Gedaan met de 5 minuten rust voor vader en moeder. @Efteling Efteling waar ben je mee bezig.."

Ook @cinnneke is teleurgesteld: "Als dit het is @Efteling dan zie je ons niet meer terug. Wat een kaal triest ikea uiterlijk! Ik ga huilen in een hoekje 馃槶 niets geen efteling sfeer meer!!"

@stasja72 heeft er twijfels bij: "Dit is toch gewoon nog niet af? Dit is grondlak. Dat kan niet anders. Zo niet, dan mogen ze wel eens naar de Specsavers."

@milanligneel is niet tevreden met de verandering: "Ik ben meestal vrij positief over onderhoud en vernieuwing. Maar wie heeft dit idee ooit gepitcht? het hele sprookjesachtige bosrijk gevoel is er compleet zoek."

De Efteling reageert聽

De Efteling vindt het jammer dat er al zoveel kritiek op het restaurant is: "De verbouwing is op dit moment nog niet klaar. We hebben de keuze gemaakt om de locatie toch al te openen, zodat Bosrijk-gasten gebruik kunnen maken van een restaurant vlakbij hun accommodatie. De laatste details moeten nog worden toegevoegd en hierdoor zal het meer de Efteling-sfeer gaan krijgen", vertelt woordvoerder Steven van Gils. "We vinden het jammer dat er nu kritiek is en hopen dat we iedereen straks kunnen verrassen met het eindresultaat. Er is goed nagedacht over de nieuwe stijl en inrichting van de locatie, maar we snappen ook dat een nieuwe uitstraling altijd even wennen is. We zijn ervan overtuigd dat het Eethuys straks weer een sfeervolle locatie wordt, waar de verschillende gezelschappen die bij ons verblijven samen kunnen genieten."

Het daadwerkelijke eindresultaat laat dus nog even op zich wachten.

Deel dit bericht met je vrienden!