Eftelingfanaat Morris: ‘Ik wil graag laten zien hoe ik mijn dagje Efteling beleef’

KAATSHEUVEL - De Efteling bestaat op 31 mei precies zeventig jaar. Morris (16) is een echte Eftelingfanaat. Hij gaat vaak naar de Efteling en maakt vlogs van zijn uitstapjes. Voor hem is het zeventigjarig bestaan van het attractiepark extra bijzonder. “Tijdens de Zomeravonden hing er een gezellige sfeer.”

Sprookjesachtige herinneringen
“De Efteling is bijzonder omdat ik er heel dichtbij woon. Dat motiveert mij om zo’n één of twee keer per week te gaan.” Morris heeft van kleins af aan een abonnement. Zijn ouders hebben hem toen kennis laten maken met de Efteling. Hij ging met zijn familie ook altijd naar de Zomeravonden met het Negen Pleinen Festijn. "Dat is mijn mooiste herinnering aan de Efteling."

Zeventigjarig jubileum
Via social media blijft Morris op de hoogte van wat er op 31 mei gebeurt tijdens de extra speciale dag. De Efteling heeft namelijk de eerste zeventig gasten verrast met Pardoes met ballonnen, jubileumgebak en een exclusief VIP ticket. “Die dag ga ik niet zelf naar de Efteling, dus dat is wel jammer. Maar als ik ga, loop ik wel vaak langs Efteling Wonderland, omdat die attractie er maar tijdelijk staat.”

Eftelingvlogger
Naast dat hij vaste bezoeker en abonnementhouder is, maakt Morris ook video’s over de Efteling. Zo komen zijn twee passies samen. “Ik maak video’s waarin ik graag wil laten zien hoe mijn dagje Efteling eruit ziet en wat je allemaal kan doen. Zo kan ik aan mensen dingen laten zien die ze nog niet over de Efteling wisten.”

Deel dit bericht met je vrienden!