Eindelijk weer genieten van de kermis (Video)

KAATSHEUVEL - Alle kermisliefhebbers hebben er lang op moeten wachten, maar afgelopen week was het dan zover. De kermis in Kaatsheuvel is weer van start gegaan. Wel in aangepaste vorm, maar dat mocht de pret niet drukken bij de bezoekers. Het gezellig festijn is gevestigd op het Anton Pieckplein, tegenover het Klavier, en duurt tot dinsdag 6 juli.

Niet alleen de bezoekers zijn blij dat ze weer mogen komen, maar ook de exploitanten. Een van die exploitanten is John van Dam, die de kermis mee organiseert. Hij kon zijn geluk niet op toen hij te horen kregen dat ze weer konden toeren met hun attractie. "Ik heb de afgelopen tijd vooral als vrachtwagenchauffeur gewerkt om wat bij te verdienen. Dat was prima om te doen, maar ik ben blij dat ik met eigen kleine vrachtwagentjes (botsautootjes) op de kermis mag staan", glundert John.

Niet alleen de botsautootjes van John zijn populair, maar ook de Break Dance. De hard ronddraaiende attractie zorgt voor veel adrenaline bij de bezoekers, die soms wel een paar keer achter elkaar de attractie in gaan. Dit gold ook voor de bezoekers in de video, die nog even haarfijn uitleggen waarom de attractie zo populair is.

 

Deel dit bericht met je vrienden!