GO play evenement kerstvakantie: ‘Judo, breakdance en taekwondo’

WAALWIJK - Midden in de kerstvakantie, donderdag 5 januari, zijn kinderen uit groep 1 t/m 8 welkom om mee te doen aan de GO Play kick-off. In Sporthal De Slagen kunnen kinderen gratis meedoen met allerlei sporten en creatieve workshops.

De GO Play kick-off wordt alweer voor de zesde keer georganiseerd door Buurtsportcoach Team Waalwijk, in samenwerking met verenigingen en organisaties uit de gemeente Waalwijk en GO Waalwijk. Mede-organisator Maarten Brugmans laat weten: “Bij de laatste editie namen zo’n 130 kinderen deel, zoveel verwachten we er nu minimaal ook. De kinderen kunnen kennismaken met een mix van sporten en activiteiten waaronder judo, kickboksen, hiphop/breakdance, badminton en taekwondo. Ook kunnen ze ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten en te sporten. Natuurlijk kunnen kinderen aangeven of ze in een groepje willen met vriendjes en vriendinnetjes.’’

De GO Play kick-off vindt plaats op donderdagochtend 5 januari 2023 van 09.00 uur tot 12.30 uur in Sporthal De Slagen in Waalwijk en is bedoeld voor alle leerlingen uit groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs in gemeente Waalwijk.

Deel dit bericht met je vrienden!