Gratis energiecoach voor inwoners van de gemeente Heusden

HEUSDEN - Alle inwoners van de gemeente Heusden kunnen gratis informatie krijgen over het besparen van energie in huis, dat laat de gemeente weten. Er kan online een afspraak aangevraagd worden met een energiecoach. Deze komt dan bij je thuis om te kijken waar je kan besparen op energie. Er wordt gekeken naar verlichting, gebruik van warm water, verwarming, tocht en energieverbruik van elektrische apparaten.

De energiecoach kan ook advies geven over subsidieregelingen en acties. De coaches hebben zelf geen materialen bij zich om direct energie te besparen, ze geven alleen informatie over energiezuinig wonen. Hierna kan de bewoner zelf aan de slag met de tips die hij heeft gekregen.

Wil iemand liever niet thuis afspreken? Dan is een bezoek bij een wijkwinkel in Vlijmen of Oudheusden of bij Bijeen in Drunen ook mogelijk. Ook kan er online informatie gevonden worden over het verduurzamen van je woning, het besparen van energie en mogelijke subsidies. Meer informatie en voor het maken van een afspraak: www.heelheusdenduurzaam.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!