Hanne van Aart aanbevolen voor tweede termijn als burgemeester

LOON OP ZAND - De gemeenteraad van Loon op Zand heeft op 15 juni een aanbeveling over herbenoeming uitgebracht voor Hanne van Aart als burgemeester van Loon op Zand. De eerste ambstermijn van de burgemeester eindigt op 20 november 2023.

Voorzitter van de vertrouwenscommissie Marten Krikken licht toe: “De gemeenteraad kijkt uit naar de voortzetting van de samenwerking met Hanne van Aart. Zij is een burgemeester waarvan we uit ervaring weten dat zij de belangen voor Loon op Zand het beste dient.”

De reactie van Van Aart is net zo positief: “Ik heb ontzettend veel zin om in een tweede ambtstermijn voor Loon op Zand aan de slag te gaan. Ik vind het iedere dag weer een feestje om burgemeester van deze gemeente te mogen zijn en ik werk graag hard om de ambities van onze inwoners, ondernemers maar ook de raad en het college te verwezenlijken.”

Met tussenkomst van de Commissaris van de Koning, gaat het raadsbesluit met een aanbeveling voor herbenoeming naar de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daarna zal de burgemeester worden herbeëdigd voor een nieuwe termijn van zes jaar.

Bron: Gemeente Loon op Zand

Deel dit bericht met je vrienden!