Hennepkwekerij aangetroffen in Kaatsheuvel (Video)

KAATSHEUVEL - Aan de Doctor van Beurdenstraat 39 in Kaatsheuvel is op vrijdag 21 januari een hennepkwekerij ontdekt. Dat gebeurde na een tip via Meld Misdaad Anoniem. In een loods achter de woning werd een kweekruimte aangetroffen. Er stonden zo’n 650 planten in de loods. De politie heeft de planten verwijderd en een auto en motor in beslag genomen (zie afbeelding onder).

Buurtbewoners, die uit nieuwsgierigheid kwamen kijken, waren vooral geschrokken door de aanwezige politie. "Het zijn wel veel politiewagens he", geeft een van de omwonende aan. Een andere buurtbewoner keek er niet van op dat er ooit zoiets zou gebeuren. "De man die daar woonde, werd iedere dag rond een uur of zes opgehaald met een werkbusje en werd vervolgens weer om vier uur weer teruggebracht. Dat is niet bijzonder, maar we hadden niet echt contact met hem".

Volgens een andere omstander waren het vooral types die op zichzelf waren. "Garagedeur open, garagedeur dicht. Meer zagen we niet van ze", geeft de vrouw aan. Een woordvoerder van de gemeente zegt dat er geen aanhoudingen zijn verricht, maar dat de verdachten wel in beeld en gesproken zijn. Zij krijgen een uitnodiging voor een verhoor.

Deel dit bericht met je vrienden!