Jens Odgaard schiet RKC Waalwijk met hattrick naar kwartfinale

WAALWIJK - RKC Waalwijk won de achtste finales van de KNVB-Beker dinsdagavond tegen ADO Den Haag met 4-2.

Roy Kuijpers maakte de openingsgoal in de achttiende minuut, maar de bezoekers uit Den Haag wisten al snel weer naast RKC te gaan staan: 1-1. Vlak voor rust wist ADO zelfs de voorsprong te pakken. Na de rust vond Finn Stokkers met een schietkans helaas niet het net, tot in de 76e minuut invaller Jens Odgaard de wedstrijd voor de Waalwijkers redde, die de verlenging ingingen met een tussenstand van 2-2. De 22-jarige Deen wist vervolgens in de 105e minuut zijn ploeg op voorsprong te brengen en in de 116e minuut zette hij een streep onder de winst met de 4-2. De ploeg van Joseph Oosting zit nu bij de laatste acht en speelt de kwartfinale ook nog eens thuis.