Knallende hardstyle in kleedkamer geeft voetbalclubs kopzorgen

DE LANGSTRAAT - Lokale voetbalclubs maken zich zorgen over het gebruik van boxen voorafgaand, of na afloop van een voetbalwedstrijd. Het zou volgens onder andere VV Haarsteeg en RKDVC zorgen voor een hoop overlast.

Een vrijwilliger van RKDVC stoort zich er mateloos aan. ''Pas hadden we een bestuursvergadering boven een kleedkamer, we konden elkaar écht niet horen.'', zo laat hij het Brabants Dagblad weten. Voorzitter van VV Haarsteeg Joost Klerks vindt de muziek prima, maar tot op zekere hoogte. ''Zet de muziek op een normaal volume, zoek niet de grenzen van het toelaatba­re op. Hou rekening met anderen'', zo laat ook hij weten aan het Brabants Dagblad.

De jeugdige hoofdrolspelers in deze situatie kunnen zich de zorgen verdeeld wel en niet voorstellen. ''Nou wij gebruiken de box zelf ook en vinden het zelf niet storend, maar kan me wel voorstellen dat andere mensen er last van hebben.'', aldus Wouter, voetballer bij het Waalwijkse WSC. De linksachter van de JO19-1 van VV Desk Stijn vindt het allemaal niet zo erg. ''Ik vind het altijd wel gezellig als er een muziekje op staat.''

Deel dit bericht met je vrienden!