Kramer helpt RKC vlak voor tijd aan overwinning

WAALWIJK - RKC Waalwijk heeft zaterdagavond met 1-0 gewonnen van Sparta Rotterdam. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd vlak voor tijd gemaakt door oud-Spartaan Michiel Kramer. Hij kopte binnen na een fijne voorzet van Iliass Bel Hassani.

De wedstrijd kende een stroeve start met weinig kansen in de eerste helft. In de tweede helft werd RKC gevaarlijker maar kreeg ook Sparta kansen. Namens de Waalwijkers had Michiel Kramer al drie kansen gemist. De opluchting was dan ook groot toen hij in de 89e  minuut alsnog de winnende binnenkopte. Voor beide ploegen was dit een belangrijke wedstrijd in de strijd voor een hogere plek. Zowel RKC als Sparta hadden voorafgaand aan de wedstrijd pas zeven punten. Door de overwinning stijgt RKC naar de dertiende plaats.