De Passie van de Langstraat

GROOTS LANGSTRAAT SPEKTAKEL LIVE OP LANGSTRAAT TV!

Op 13.04.2019 vond in het hart van de Langstraat de Passie van de Langstraat plaats. Heb je deze bijzonder avond niet kunnen bijwonen? En je hebt de LIVE-uitzending op Langstraat TV ook gemist? Geen nood, want je kunt de Passie van de Langstraat nog steeds beleven via deze website.

De Passie van de Langstraat kunt u opnieuw beleven! Klik hier!

Tijdens dit evenement wordt het lijdensverhaal vertaald naar de actualiteit anno nu. Ook nu hebben mensen te maken met lijden, met vallen en weer op staan. Het paasverhaal in een modern jasje. Een combinatie van drama en moderne muziek, met nummers zoals: Stil in Mij, Oceaan, Hou vol hou vast, Zwart wit en vele andere.

De Passie van de Langstraat wordt georganiseerd door Stichting Passie voor de Langstraat waarbij breed wordt samengewerkt met Theater Orkest Brabant, Theaterkoor Phonè en Theaterplatform.

De Passie van de Langstraat is voor iedereen toegankelijk.

Ook in 2020 is er weer een Passie van de Langstraat. Op zaterdag 4 april om 20.30 uur zijn wij erbij. U toch ook?

Voorafgaand aan de Passie van de Langstraat is de Passie4kids. De Passie4kids is een bijzondere optocht van kinderen met licht door Waalwijk. Zo vlak voor Pasen brengt het licht van de Passie4kids hoop en liefde in een wereld die vaak zo gevuld is met lijden en vaak zo verhard is.

Ouders en verzorgers zijn van harte uitgenodigd om met hun kinderen mee te lopen tijdens deze bijzondere lichtjesoptocht waarbij ook het kruis door de kinderen gedragen zal worden. Via de scholen worden kinderen geïnformeerd.

Meer informatie: www.passievandelangstraat.nl