Mensen met PasWijzer-pas in Waalwijk ontvingen cadeaupakket

WAALWIJK - De PasWijzer is er voor inwoners van gemeente Waalwijk met een laag inkomen. Met de PasWijzer-pas kunnen deze mensen bijvoorbeeld schoolspullen kopen, lid worden van een sportclub of naar Theater De Leest. Speciaal voor de aankomende vakantie kregen alle huishoudens met een PasWijzer een cadeaupakket.

Gemeente Waalwijk vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Met een laag inkomen is dit gewoon moeilijker. Zeker in deze tijd van stijgende kosten voor boodschappen en energie zitten extraatjes er niet in. Daarom nam de gemeente het initiatief om de circa 400 PasWijzer-houders te verrassen met een vakantiepakket. Wethouder Dilek Odabas vertelt: “We hebben contact opgenomen met allerlei organisaties. Iedereen werkte graag mee aan deze verrassing en dacht mee over de inhoud van het pakket. In het cadeaupakket zitten tegoedbonnen voor meerdere leuke uitstapjes. Vrij zwemmen in Zwembad Olympia, naar de film in Theater De Leest en een dagje naar de Efteling. Na de vakantie kunnen de PasWijzer-houders bovendien nog naar een thuiswedstrijd van RKC Waalwijk.’’

Team 12 hielp mee met het inpakken en uitdelen van de pakketten. Team 12 bestaat uit een groep jongeren die onder begeleiding van Stichting Samen RKC werkervaring opdoen en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Deze week zijn alle pakketten thuisbezorgd bij de mensen met een PasWijzer.

Deel dit bericht met je vrienden!