Paul de groenteman neemt afscheid (Video)

DONGEN - 'Paul de groenteman' stopt ermee, maar niet geheel vrijwillig. Samen met zijn vrouw Liesbeth draaide Paul Biekens afgelopen week zijn laatste week als groenteboer. "Het is een week met een zwart randje, want het is ook meteen ons dertigjarige jubileum."

AFSCHEID
Bij het denken aan zijn mooiste herinneringen van de afgelopen dertig jaar, raakt Paul geëmotioneerd. "Sowieso vergeten wij nooit meer onze grote groep vaste klanten, die als kind aan de hand van hun ouders al in de winkel kwamen en nu zelf met hun eigen gezinnetje nog altijd klant zijn. Maar ook heb ik altijd kunnen terugvallen op mijn kinderen als ik noodgedwongen niet in de zaak kon staan."

Paul wil het liefste niet stoppen, maar kwam maar niet tot een overeenkomst met zijn huurbaas. "Hij wilde dat ik voor vijf jaar ging tekenen, dat risico kan ik niet nemen. Als mij iets overkomt, raakt mijn spaarpotje op en kan ik naar de voedselbank. Dat zijn we echt niet van plan. Ik heb ergens het idee dat hij dacht dat ik uiteindelijk wel akkoord zou gaan."

 

Deel dit bericht met je vrienden!