PSV met zes nieuwe namen moeiteloos langs RKC

EINDHOVEN - PSV had zondagmiddag 12 april, ondanks dat de club haast met een B-elftal kwam opdagen, weinig moeite om thuis te winnen van RKC Waalwijk. Het werd 2-0.

De Waalwijkers creëerden weinig kansen, maar dankzij doelman Etiënne Vaessen liet het eerste tegendoelpunt toch nog tot de 37e minuut op zich wachten. Joey Veerman schoot de bal zuiver in de bovenhoek. Na rust leek PSV moeite te hebben om het scoren door te zetten, wat de Waalwijkers een kans opleverde. Michiel Kramer kwam dichtbij het doel, maar schoot helaas over. Zeven minuten later viel voor de Eindhovenaren de 2-0 door Jordan Teze. RKC kwam nog dichtbij een aansluitingstreffer, maar een doelpunt van Finn Stokkers werd afgekeurd vanwege buitenspel.